title1title1title1

Zimmer + Rohde Shop

ZR_shop_logozimmer+rohdeZ&R is, net als Co van der Horst een familiebedrijf.  Andreas Zimmer staat aan het hoofd van het bedrijf, ontstaan in 1899 als stoffengroothandel.Inmiddels is Z&R uitgegroeid tot een van de leidende stoffenhuizen in de wereld. Z&R doet in meer dan 50 landen zaken en beschikt over een eigen designteam.

Zimmer + Rohde Collectie

De collectie van Zimmer + Rohde staat bekend als contemporair, tijdloos en elegant. Binnen het brede aanbod van stijlen kan je ieder huis aankleden met de stoffen van Z&R. Voor ons vormt de collectie van Zimmer + Rohde een perfecte combinatie met onze afdeling Comfort&Design met merken als Rolf Benz, Hulsta, DeSede en Walter Knoll.

Uitgebreid textieladvies en informatie

Co van der HorstNagenoeg de gehele collectie van Zimmer + Rohde kun je vinden op onze afdeling Design&Comfort op de 2e verdieping van onze winkel. Niet toevallig is hier ook CoCo Cafe gesitueerd, dus wij serveren je dan ook graag een kop koffie of thee. Je bent van harte welkom om de collectie van Zimmer + Rohde te komen bekijken maar vooral ook te voelen. Wij inspireren je graag met vele mogelijkheden voor confectie. Je kan ook direct een afspraak maken voor een uitgebreid advies: Z+R_textieladvies@vanderhorst.nl