title1title1

 POLTRONA FRAU MADE IN ITALY

Een internationaal merk gebaseerd op design, elegantie en perfectie maar vooral ook ‘made in Italy’.

GESCHIEDENIS POLTRONA FRAU

Poltrona Frau, opgericht in 1912, kent een rijke geschiedenis. De expertise en vakmanschap die in meer dan 100 jaar is opgebouwd en generatie op generatie is doorgegeven wordt vandaag nog steeds gebruikt en toegepast.

Poltrona Frau is dan ook een unieke combinatie van traditie en moderne vormgeving met als resultaat een zeer herkenbaar, maar ook uniek, meubelstuk.

POLTRONA FRAU COLLECTIE

De collectie van Poltrona Frau bestaat onder meer uit een aantal grote klassiekers. Voorbeelden daarvan zijn de Vanity Fair fauteuil en Chesterfield bank.

De collectie is samengesteld met Italiaanse en internationale ontwerpers als Pierluigi Cerri, Achille Castiglioni, Michele De Lucchi, Jean-Marie Massaud en Emilio Ambasz.

Daarnaast is Poltrona Frau ook huisleverancier voor Ferrari, Maserati en Rolls Royce en worden de interieurs van deze automobielen voorzien van het luxueuze Poltrona leder.

POLTRONA FRAU BIJ CO VAN DER HORST

De collectie van Poltrona Frau staat gepresenteerd bij Co van der Horst. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek en delen dan graag onze passie voor dit bijzondere merk.