LAURAMERONI, ROBUUSTE ELEGANTIE

De geschiedenis van Laurmeroni is nog ‘jong’; in april 2000 werd de eerste collectie van Laurameroni getoond op de internationale meubelbeurs in Milaan.

Laurameroni streeft perfectie na in alle opzichten: materiaalgebruik van de hoogste kwaliteit, productie op maat,  groot vakmanschap en bijzondere bewerking van het hout resulteren in een uniek product.

KASTEN, MEUBELS, DEUREN EN WANDPANNELING VAN LAURAMERONI

Laurameroni is design, kunst en architectuur ineen. Specialiteit van Laurameroni is kasten, meubels, lampen, deuren en wandpanneling. Laurameroni verwerkt bij voorkeur massief hout, vaak van bijzondere herkomst. Door speciale bewerking, bijvoorbeeld ‘carved wood’ ontstaat een uniek product.

LAURAMERONI BIJ CO LUXURY

Op ons afdeling Co luxury presenteren wij meerdere uitvoeringen van wandpanneling. Bijzonder door het gebruik van koper, carved wood of wandbespanning. Tevens tonen wij een aantal kasten. De collectie van Laurameroni is maatwerk waardoor wij samen met u altijd tot een passende oplossing kunnen komen. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking met Laurameroni en Co van der Horst in Amstelveen.