title1title1title1title1

FLEXFORM CONCEPTSTORE

Flexform is ontstaan uit een decennialange familietraditie en actief vanuit een flexform logokleine plaats in Noord-Italië, Meda, dat vooral bekend is door de productie van hoogwaardige meubelen.

Gedurende de laatste twintig jaar heeft Flexform een indrukwekkende collectie design meubelen ontworpen en geproduceerd, die een prominente plaats hebben gevonden in de geschiedenis van Italiaans design.

Flexform voldoet aan de hoogste verwachtingen wat betreft zitcomfort, harmonie, kwaliteit en creativiteit.

In nauwe samenwerking tussen designers van Flexform en Co van der Horst is in Amstelveen de exclusieve Flexform Conceptstore gecreëerd. U vindt hier de actuele collectie van zowel Flexfom als Flexform Mood in een bijzonder inspirerende setting.

FLEXFORM ONTWERPERS

Flexform werkt al lang samen met succesvolle ontwerpers. Van Cini Boeri tot Joe Colombo met zijn karakteristieke  ‘tube’ stoel. Van Sergio Asti tot Rodolfo Bonetto ontwerper van de ‘Boomerang’ lounge stoel. Momenteel werkt Flexform nauw samen met Antonio Citterio en Paolo Nava.

MOOD VAN FLEXFORM

In 2001 lanceerde Flexform een tweede ontwerplijn; Flexform Mood. Een complete collectie bestaande uit ongeveer 40 meubelstukken. Door de Amerikaanse ontwerper John Hutton speciaal ontworpen voor het appartement.

Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door kwaliteit, fascinatie, smaak en klassieke vormtaal. Hutton combineert modern design met de principes van de klassieke muziek en creëert daarmee een proces waarin het gewone wordt omgezet in buitengewoon.

Ook de Flexform Mood collectie wordt exclusief gepresenteerd in Amstelveen bij de Flexform Conceptstore inpandig bij Co van der Horst.